18 жовтня 2018 року, з 9 до 11 години в конференц-залі Інституту проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України відбувся «бізнес-сніданок» з проблем банкрутства та відродження суб’єктів підприємницької діяльності «Second-chance entrepreneurship».

«Бізнес-сніданок» організовано в рамках проекту DanubeChance2.0 за програмою Danube Transnational Programme, в якому Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України бере участь як партнер.

У заході прийняли участь представники науки, освіти, підприємництва, організацій що здійснюють консалтингову, регуляторну та фінансову підтримку бізнесу в Одеському регіоні. Учасники активно обговорювали поточні тенденції, напрацювання, існуючі перешкоди у сфері банкрутства та відродження підприємництва, кращі та гірші практики «Second-chance entrepreneurship», власний практичний досвід реструктуризації та відновлення підприємницької діяльності та умови які б допомогли підприємцям створювати більш життєздатні компанії в Дунайському регіоні.

З програмою заходу можна ознайомитись тут.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment